Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatgele med flødepeberrod

Tomatgele med flødepeberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 Blade husblas
0.5 dl.Citronsaft
0.5 tsk.Sellerisaft
0.5 tsk.Salt
2 dl.Piskefløde
4 Salatblade
1 bdt.Dild
4 dl.Tomatsaft
1 spsk.Sukker
1 tsk.Worchestershiresauce
0.125 tsk.Hvid peber
4 spsk.Reven peberrod
4 Citronskiver
 


Opskrift:

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Vrid husblasen op og smelt den sammen med 1 dl tomatsaft. Bland resten af tomatsaften i sammen med citronsaft og krydderier. Smag til og hæld saften på små forme, der er skyllet i koldt vand. Formene sættes i køleskabet, til geleen er stivnet. Ved anretningen løsnes geleen i kanten med en lille kniv. Dyppes få sekunder i kogende vand og vendes ud på tallerkenerne. Fløden piskes stiv og smages til med reven peberrod, citronsaft og sukker. Geleen garneres med salatblade, dild og citron.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7054 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu