Marinerede jordbær og fersken

Marinerede jordbær og fersken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.jordbær
2 friske ferskner
4 tsk.flormelis
2 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Jordbærrene skylles, nippes og skæres i skiver. Fersknerne dyppes et øjeblik i kogende vand, så de er nemme at flå. De udstenes og skæres i skiver. Jordbær og fersken lægges i en skål eller i portvinsglas. De drysses med flormelis og overhældes med hvidvin. Lad frugten marinere i ca. 30 min. i køleskabet, inden den serveres.

Tips:

Vil man flotte sig, kan man variere desserten ved at erstatte de 2 dl hvidvin med 1-1 1/2 dl Kirsch. Tilberedningstid : Ca. 15 min. + 30 min. i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 8440 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu