Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbær marineret i hyldeblomst

Jordbær marineret i hyldeblomst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.danske jordbær
0.25 vanillestang
1 spsk.finthakket frisk mynte
1 dl.koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl.vand
 


Opskrift:

Skyl jordbærrene, nip stilken af og del de store jordbær i kvarte. Pisk vanillekornene, finthakket mynte, saft og vand godt sammen. Lad jordbærrene trække i lagen i mindst en halv time. Server bærrene naturel eller med en kugle is på toppen f.eks. hyldeblomstsorbet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17184 gange,
og udskrevet 343 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-07-12 09:46:43
sikke noget vrøvl.... man marinerer jordbærene i hyldeblomst... ikke hyldeblomst i jordbær. bortset fra sprogforvirringen så smager det pragtfuldt, men undlad vandet det bliver noget pjask og brug det evt. som morgen frugt oven på 2% græsk yoghurt blandet med A38 eller Ylette. Hvis man vil have den koncentrerede smag af sommer så undlad mynte og vanille og brug ren hjemmelavet hyldeblomstsaft.