Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Iransk kebab med hakket kød

Iransk kebab med hakket kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Iran

IranIndsendt af : sabrina

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.hakket lammekød eller okse
1 bdt.persille
1 løg
4 tomater
 lidtoliven olie
1 tsk.salt
 lidtpeber
 ris
 


Opskrift:

Hak persillen og løget fint, bland det sammen med kødet olien og krydderierne. Form dem som cigarligne pølser og steg dem på en pande ligesom frikadeller. Tag tomaterne og del dem midt over og læg dem på panden et par minutter til de er bløde. Kog risene.

Tips:

En ret som mætter godt, og er god til kræsne personer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (48 stemmer)

Opskriften er vist 29466 gange,
og udskrevet 560 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-05-13 11:57:19
super god opskrift! smagte super godt


peer  -  2011-03-23 17:39:45
Prøv at komme bassilikum og hvidløg i farsen også,det er godt.


mona  -  2010-01-09 11:46:31
tak for opskriften :) glæder mig til at komme igang


manijeh  -  2007-09-04 11:53:00
tTusind tak for opskrift på dansk, der vi kan vise til vores danske vennder. Held og lykke med din indsats