Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romanoff Kartofler

Romanoff Kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 store kartofler
5 dl.creme fraiche 18 %
250 g.revet cheddarost
1 løg hakket
1.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 paprika
 


Opskrift:

Kog kartoflerne med skræl og pil dem. Køl kartoflerne af og riv dem på den grove side af et råkostjern. Bland de revne kartofler med 200 g. cheddarost i en stor skål. Rør cremefraichen i sammen med det hakkede løg, salt og peber.

Fordel blandingen i et velsmurt fad, drys med lidt paprika og resten af osten.

Sæt fadet i køleskabet natten over, så bliver smagen bedst.

Retten sættes i ovnen ved 180 grader C i 35-45 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 21697 gange,
og udskrevet 586 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-12-30 03:17:13
Jeg elsker de Romanov kartofler, min mor lavede det til mig første gang, og de er bare mums, skal lave dem her nyarsaften til 2 kg oksemørbrad mums :D


  -  2010-12-29 22:03:20
Alletiders lækre kartoffelret. Har kendt den i flere år og bliver aldrig træt af den, Den passer perfekt til f.eks nytårs oksemørbraden.