Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rød krydret marinade

Rød krydret marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.sød Paprika (Edellsüss)
1 spsk.stodt Koriander
0.25 tsk.Garam masala (Indisk blandingskrydderi)
4 dråberTabascosauce (eller mere hvis du tør ?)
3 knuste eller finthakkede fed Hvidløg
0.25 tsk.friskkvarnet sort Peber
0.25 tsk.groft salt
1 citron Saften heraf
1 spsk.Extra Jomfru Olivenolie
 


Opskrift:

Er du til det helt stærke, så justeres det med Tabasco'en. Men pas på.... Det kan ødelagge både smagsløg og smag i det du grillér. Bland alle ingredienser til en tyk grød og smør det ud over alt på kødet. Ind i hver eneste lille kringelkrog, sa smagsstofferne rigtig kan "satte sig". Lad kødet trække (marinere) fra 1 til 12 timer, i et lerfad, tildækket i køleskabet. Marinaden er særdeles velegnet til fjarkræ og kødfulde spareribs. Udbenede, kornfede kyllinge overlår med skind er bare guf. Selv ved gennemstegning, er denne del af kyllingen den mest saftige og kødfulde. Kan også bruges til ovnstegte kød-og fjerkræudskæringer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13478 gange,
og udskrevet 207 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kewin  -  2012-02-21 16:18:21
Fantastisk marinade, den er perfekt til ovnstegt eller grillet kylling. Dog behøver den ikke være på i mindst 1 time. Ellers tak for opskriften. ;)