Rød krydret marinade

Rød krydret marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.sød Paprika (Edellsüss)
1 spsk.stodt Koriander
0.25 tsk.Garam masala (Indisk blandingskrydderi)
4 dråberTabasco (eller mere hvis du tør ?)
3 knuste eller finthakkede fed Hvidløg
0.25 tsk.friskkvarnet sort Peber
0.25 tsk.groft salt
1 citron Saften heraf
1 spsk.Extra Jomfru Olivenolie
 
Opskrift:
Er du til det helt stærke, så justeres det med Tabascoen. Men pas på. Det kan ødelægge både smagsløg og smag i det du grillér.

Bland alle ingredienser til en tyk grød og smør det ud over alt på kødet. Ind i hver eneste lille kringelkrog, sa smagsstofferne rigtig kan "satte sig". Lad kødet trække (marinere) fra 1 til 12 timer, i et lerfad, tildækket i køleskabet.

Marinaden er særdeles velegnet til fjarkræ og kødfulde spareribs. Udbenede, kornfede kyllinge overlår med skind er bare guf. Selv ved gennemstegning, er denne del af kyllingen den mest saftige og kødfulde. Kan også bruges til ovnstegte kød-og fjerkræudskæringer.





karakterer:
Opskriften er vist 16128 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-21 16:18:21
Fantastisk marinade, den er perfekt til ovnstegt eller grillet kylling. Dog behøver den ikke være på i mindst 1 time. Ellers tak for opskriften. ;)