Hjemmelavet glutenfri pasta

Hjemmelavet glutenfri pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Kg.

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :     

Ingredienser:
350 g.rismel
150 g.majsstivelse
150 g.kartoffelmel
450 g.æg
 
Opskrift:
Mel og æg hældes i en røremaskine. Røres grundigt i 5 minutter.

Smør olie på bordet så pastaen ikke klistre. Pastaen rulles ur med en kagerulle. Skæres i ønsket facon med en skarp kniv eller klejnespore.

Pastaen koges i letsaltet vand til det er al dente.





karakterer:
Opskriften er vist 17105 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu