Legeret løgsuppe

Legeret løgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 store løg
50 g.smør
1 l.mælk
2 æggeblommer
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Hak løgene fint og svits dem i smørret, til de er klare. Spæd med mælk. Drys med salt og peber samt lidt reven muskatnød.

Pisk æggeblommerne i en skål med 2 spsk. suppe. Tag gryden af varmen og pisk æggene i. Varm suppen op, MEN den må IKKE koge.

Serveres dertil ristede franskbrødsterninger eller flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 18468 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu