Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingepie med butterdejslåg

Kyllingepie med butterdejslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingepie med butterdejslåg, billede 4 Kyllingepie med butterdejslåg, billede 1 Kyllingepie med butterdejslåg, billede 2 Kyllingepie med butterdejslåg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
5 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   


Opskrift:

Kyllingefilet koges og skæres i småstykker.
Suppen koges ind til ca. 1/2 l.

Bacon skæres i småstykker og svitses i en gryde med lidt margarine. Porrerne skæres i tynde skiver og dampes under låg i ca. 15-20 min. Fløde og suppe tilsættes og jævnes med meljævningen og til sidst tilsættes kyllingestykkerne. Lad det småsimre til det har den rette konsistens. Hældes derefter i et smurt ovnfast fad.

Butterdejen udrulles og lægges over fadet som låg og pensles med smeltet smør. Retten sættes i 220 grader C. alm. ovn i ca. 20-30 min.

Retten kan laves i god tid og blive kold, butterdejslåget lægges først på, når retten skal i ovnen.

Kan serveres med flute og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 50327 gange,
og udskrevet 1172 gange.


Energi:
KJ total 10924 (2601 kcal)
KJ pr. Pers. 2731 (650 kcal)
Vægt ialt 1925 gram
Vægt pr. Pers. 481 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 567 KJ (135 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu