Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kyllingepie med butterdejslåg

Kyllingepie med butterdejslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingepie med butterdejslåg, billede 4 Kyllingepie med butterdejslåg, billede 1 Kyllingepie med butterdejslåg, billede 2 Kyllingepie med butterdejslåg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
5 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   


Opskrift:

Kyllingefilet koges og skæres i småstykker.
Suppen koges ind til ca. 1/2 l.

Bacon skæres i småstykker og svitses i en gryde med lidt margarine. Porrerne skæres i tynde skiver og dampes under låg i ca. 15-20 min. Fløde og suppe tilsættes og jævnes med meljævningen og til sidst tilsættes kyllingestykkerne. Lad det småsimre til det har den rette konsistens. Hældes derefter i et smurt ovnfast fad.

Butterdejen udrulles og lægges over fadet som låg og pensles med smeltet smør. Retten sættes i 220 grader C. alm. ovn i ca. 20-30 min.

Retten kan laves i god tid og blive kold, butterdejslåget lægges først på, når retten skal i ovnen.

Kan serveres med flute og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 53126 gange,
og udskrevet 1230 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu