Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk spaghettigratin

Græsk spaghettigratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græsk spaghettigratin, billede 4 Græsk spaghettigratin, billede 1 Græsk spaghettigratin, billede 2 Græsk spaghettigratin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.spaghetti
 
2 storerevne gulerødder
2 storeløg i tern
2 grønne peberfrugter i tern
3-5 fedknust hvidløg
 olie
 
500 g.oksefars
6 spsk.tomatpuré
3 dl.bouillon
2 tsk.oregano
 salt
 peber
 
 rasp
 reven ost
 smør
 


Opskrift:

Kog spaghettien al dente.

Grøntsager og hvidløg svitses i olie, tages op og gemmes.

Farsen svitses og resten kommes i. Lad det simre i 5-10 min. Grøntsagerne blandes i til sidst.

Det hele kommes i et lavt ovnfast fad skiftevis med spaghetti og kød/grøntsager.

Drysses med en blanding af rasp og reven ost. Smørklatter fordeles.

35-45 minutter i ovn ved 200 grader C. alm. ovn. Nydes med flutes, evt. en salat og en god rødvin.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 44380 gange,
og udskrevet 1437 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2014-01-09 20:28:53
Jeg glemt at skrive, at retten kun skal have 30-35 min. på 180 grader i varmluftovn.


Kirsten  -  2014-01-09 20:27:26
Lækkert ret, men der skal mindre spaghetti til kun ca. 200-250 g samt lidt flere krydderier, som chili og paprika. Gør man det, bliver retten ikke tør og kommer til at smage dejlig. Retten er nu blevet til en af vores ynglingsretter. :-)


Per  -  2013-09-05 18:39:02
Jeg ville bruge okse- eller grønsagsbouillon


  -  2013-09-04 16:14:45
hvilken slags boullion er det der skal i ?


Dorte  -  2009-05-18 09:23:25
Fin ret, men ikke med særlig gennemtrængende smag og lidt tør.