Åleæggekage

Åleæggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6-7 æg
2 dl.piskefløde
 klippet purløg
 smør
 salt
 peber
300 g.røget ål i velpillede stykker
 
Opskrift:
Æggene piskes let sammen med fløde, salt, peber og nogle spiseskefulde purløg. Smørret smeltes på panden, æggemassen hældes i og bages til den begynder at stivne. Så stikker De i den og ligesom skubber æggemassen sammen. Når æggemassen er så tyk at den kan "bære" lægges ålestykkerne på og ekstra purløg drysses over. Alt varmes under låg. Serveres med groft rugbrød, smør og sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9298 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu