Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kobeh (Kalv med bulgur)

Kobeh (Kalv med bulgur), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket kalve- eller lammekød
500 g.fin bulgur
2 hakkede løg
 lidtolie
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Tilbehør:
 yoghurt naturel
 


Opskrift:

Vask bulguren. Bland kødet med bulguren. Tilsæt salt og peber. Tilsæt evt. en smule vand. Steg halvdelen af kødet med 2 hakkede løg og salt og peber i lidt olie. Den anden halvdel steges uden løg. I et smurt fad lægges skiftevis et lag kød med løg og et lag uden løg. Steges i ovnen ved 225 grader i 10 eller 15 min. Skal spises lunt med yoghurt naturel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11847 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nancy  -  2007-09-13 17:23:20
de skal da være runde


50  -  0000-00-00 00:00:00
godt i varmen