Melanzane alla parmigiana (Italiensk aubergine med parmasan)

Melanzane alla parmigiana (Italiensk aubergine med parmasan), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
3 store sommerauberginer
 olivenolie
 salt
 
 Tomatsauce:
1 løg i tern
1 fedhvidløg
2 ds.flåede tomater
 basilikum
 salt
 revet friskt Parmesanost
 
Opskrift:
Alle ingredienserne blandes og koges i en gryde. Auberginerne skæres i tynde skiver og drysses med salt (for at trække væden ud). Trækker i ca. 15 min. og hældes op i en sigte, så væden løber fra. Derefter tørres de. Steges i meget olivenolie og lægges på køkkenrulle. Lægges i et smurt fad, først auberginer, derefter tomatsovs og til sidst parmasanost. Sættes i ovnen i 20 min. ved 100 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 22747 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Morten  -  2009-01-16 14:15:42
To gode råd... Put et lag eller to med mozzerella i og drys desuden kanel udover toppen... Kanel lyder umiddelbart lidt malplaceret, men det går rigtigt godt i spænd med tomateN!

mia  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig dejlig salat