Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Melanzane alla parmigiana (Italiensk aubergine med parmasan)

Melanzane alla parmigiana (Italiensk aubergine med parmasan), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
3 store sommerauberginer
 olivenolie
 salt
 
 Tomatsauce:
1 løg i tern
1 fedhvidløg
2 ds.flåede tomater
 basilikum
 salt
 revet friskt parmasan
 


Opskrift:

Alle ingredienserne blandes og koges i en gryde. Auberginerne skæres i tynde skiver og drysses med salt (for at trække væden ud). Trækker i ca. 15 min. og hældes op i en sigte, så væden løber fra. Derefter tørres de. Steges i meget olivenolie og lægges på køkkenrulle. Lægges i et smurt fad, først auberginer, derefter tomatsovs og til sidst parmasanost. Sættes i ovnen i 20 min. ved 100 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 21156 gange,
og udskrevet 387 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morten  -  2009-01-16 14:15:42
To gode råd... Put et lag eller to med mozzerella i og drys desuden kanel udover toppen... Kanel lyder umiddelbart lidt malplaceret, men det går rigtigt godt i spænd med tomateN!


mia  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig dejlig salat