Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Avocadorand

Avocadorand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 velmodne avocado
10 blade husblas
2 dl.hønsebouillon
2 citroner saften heraf
2 dl.ymer
2 dl.piskefløde
2 æggehvider
1-2 tsk.2paprika
 salt
 peber
 
 Fyld:
400 g.rejer
2 ds.aspargessnitter
0.5-1 dl.olivenolie
2 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 dild
5 hårdkogte æg
 


Opskrift:

Udblød husblasen i rigelig koldt vand. Del avocadoerne, tag stenene ud og skrab kødet ud. Findel kødet på en blender. Varm hønsebouillonen, knug væden ud af husblasen og smelt den i bouillonen. Afkøl bouillonen til den er håndvarm. Rør avocadomosen med citronsaft, ymer, paprika, salt og peber. Rør den afsvalede bouillon i. Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig. Vend forsigtigt først flødeskum så æggehvider i avocadoblandingen. Fordel massen i 2 randforme og stil dem til køling. Evt. i isvand.

Fyld:
Rejer og asparges drænes. Bland en marinade af olivenolie, citronsaft, salt og peber. Bland marinaden med rejer og asparges.

Servering:
Når randene er stivnet løsnes de ved kortvarigt at dyppe formen i varmt vand. Herefter vendes randene ud på et fad, reje-/aspargesfyld fyldes i og der pyntes af med fintklippet dild og både af hårdkogte æg. Serveres med flutes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 24311 gange,
og udskrevet 696 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

amd  -  2012-02-28 13:13:28
Det er en utrolig god/lækker forret. Det største problem er at få advocadoer som er tilpas modne