Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rugklapper

Rugklapper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.fingerlun vand
2 spsk.olivenolie
0.5 tsk.salt
2 spsk.honning
200 g.rugmel
250 g.hvedemel
 


Opskrift:

Udrør gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt, honning og rugmel. Kom så hvedemelet i, først halvdelen og dernæst små dele ad gangen. Æltes med 200 tag til en glat dej. Hæver i 1 time. Deles i 10 - 14 lige store stykker, der formes til flade rektangulære klapper. Hæver 30 min. på bageplade tildækket. Pensles med lidt vand eller olie og prikkes med en gaffel. Bages ved 200 grader i 15 min.

Tips:

Kan fryses.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 25259 gange,
og udskrevet 654 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bettina  -  2013-10-09 11:44:44
Jeg er enig i, at opskriften mangler en del mel. Jeg kom nok ca. 100 gr mere hvedemel i, for at dejen blev nogenlunde "glat".


weena  -  2013-08-15 18:12:01
Jeg har nu forsøgt mig med opskriften 3 gange og resultatet er det samme: Krummen forbliver klæg, uanset om jeg bager brødene i 25, 35 eller 45 minutter. Jeg ærgrer mig over at have brugt ølandshvede på det produkt.


Susanne  -  2007-01-03 10:53:35
Iflg opskriften er det alt for lidt mel. Men ellers er den da god og kan anbefales til madpakker