Honningmarineret kylling

Honningmarineret kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.honning
2 spsk.varmt vand
2 tsk.citronsaft
2 fedhvidløg presset
2 tsk.revet ingefær
2 kyllingebryster
 salt
 peber
 
 olie til friturestegning
 
 Dej af:
1 spsk.hvedemel
2 tsk.olie
2 spsk.vand
2 tsk.honning
1 spsk.sojasauce
1 spsk.tør sherry
1 æggehvide
 
Opskrift:
Honning, vand, citronsaft, hvidløg og ingefær røres sammen i en skål. Kyllingekødet skæres i tynde strimler, som lægges i et fad af stentøj eller plastic. Pensl kødet med honningmarinaden. Sæt fadet tildækket i køleskabet i ca. 12 timer. Herefter krydres kyllingerne med salt og peber og lægges til afdrypning på køkkenrulle.

Dej:
Rør mel, olie, vand, honning, soyasauce og sherry godt sammen i en skål. Pisk æggehviden let og luftig og vend den hurtigt i dejblandingen.

Kyllingestykkerne dyppes i dejen, lad overflødig fej løbe af. Opvarm fritureolie i en gryde og steg kyllingestykkerne nogle stykker ad gangen. Stegetiden er ca. 2 minutter eller til de er gyldenbrune. Tages op og afdryppes på køkkenrulle.

Serveres varme, med grønsager som tilbehør.

Tips:

I det asiatiske køkken spises denne ret enten som forret eller som en mellemret.





karakterer:
Opskriften er vist 30867 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu