Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinsnaps - Appelsin snaps

Appelsinsnaps - Appelsin snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
40 stk.tesukker
40 (men allerhelst nogle flere) kaffebønner
1 stor usprøjtet appelsin hvor der prikkes 40 huller i
2 stænger vanilie
1 flaskebrøndumssnaps
 


Opskrift:

Læg det hele i et stort patentglas og hæld snapsen over og lad det trække i 40 dage.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (26 stemmer)

Opskriften er vist 52040 gange,
og udskrevet 1089 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bjarne  -  2018-12-27 13:18:03
Hvorfor bliver den meget bitter? Kan det fjernes?


  -  2013-12-08 12:53:21
Jeg bruger hele nelliker,i de 40 huller i appelsinerne


  -  2010-12-20 10:40:44
Lad gerne snapsen stå i et glas med låg - helst et henkogningsglas. Det er et utroligt kønt syn på køkkenbordet i 40 dage :0) Derefter på en eller flere flasker - en god gaveidé.


Hanne   -  2010-10-20 19:28:53
Det er første gang jeg skal prøve at lave appelsinsnaps, hvordan skal jeg opbevare den ?? håber at der er nogen som kan hjælpe mig


Rikke  -  2010-09-28 14:17:17
Hej..min mand er kommet til at købe flasker istedet for glas til julehyggen(skulle have lavet syltede valnødder til bedsteforældrene)...så jeg vil begive mig ud i denne snaps...men hvad er meningen med appelsinen, skal den ligge deri?? mine flasker har lille hals, så tænkte om det ville give det samme resultat hvis jeg skar appelsinen i skiver istedet?? eller skal det op og filtreres inden man forærer det væk?? hjælp hjælp har aldrig prøvet dette før :) kunne man evt også lave en slags gløgg der kunne foræres væk i flasker??altså lave gløggen færdig, lade den afkøle??har heller aldrig lavet gæløgg før... håber der er nogen der kan hjælpe mig på forhånd tak


mønboen  -  2008-10-25 18:43:00
Har lavet denne i mange år - et krav fra familien ;-) Det er jo en likør, derfor sukkeret - men jeg har skåret det ned til 10 stk. og bruger 2 appelsiner. Sådan er det jo med opskrifter.... Vil prøve med kanel i år, tak!


amway  -  2007-12-08 10:07:44
amway en rigtig god snaps os uden vanilie,og den bliver kun bedre hvis man glemmer den i ca.40 ekstra


Eva  -  2007-10-29 12:04:30
Tilføj en hel stang kanel, brug kun 1/3 snaps, resten 2/3 ren rom, giver en udsøgt likør der gør modne damer juleglade....!


jens  -  2007-10-26 15:25:24
hvorfor skal der sukker i ?


Bodille  -  0000-00-00 00:00:00
Svendborg snaps er neutral, og meget fint til kryddersnaps


Käthe  -  0000-00-00 00:00:00
jeg bruger vodka da jeg synes at den er mere neutral og brøndum afgiver en svag kommensmag