Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madagascarsauce

Madagascarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10 g.madagascarpeber
1 tsk.sennep
5 dl.oksebouillon (bouillonterning + vand)
1 peberfrugt (gul/rød)
150 g.smør eller margarine
75 g.hvedemel
 


Opskrift:

Peberfrugten skæres i fine tern og madagascar-peberen moses grundigt med en ske. I en gryde svitses peberfrugten med de 50 g smør og tilsættes madagascar-peberen og sennep, det hele svitses godt. Oksebouillionen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter. Saucen jævnes af med en melbolle, som er lavet af det sidste mel og smør.

Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel melsmag kogt væk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16630 gange,
og udskrevet 231 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu