Madagascarsauce

Madagascarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
10 g.Madagaskarpeber
1 tsk.sennep
5 dl.oksebouillon (bouillonterning + vand)
1 peberfrugt (gul/rød)
150 g.smør eller margarine
75 g.hvedemel
 
Opskrift:
Peberfrugten skæres i fine tern og madagascarpeberen moses grundigt med en ske. I en gryde svitses peberfrugten med de 50 g smør og tilsættes madagascarpeberen og sennep, det hele svitses godt. Oksebouillonen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter. Saucen jævnes af med en melbolle, som er lavet af det sidste mel og smør.

Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel melsmag kogt væk.


karakterer:
Opskriften er vist 18203 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu