Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Fennikel-timianmørbrad

Fennikel-timianmørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad HelUkendt oprindelseslandIndsendt :


Fennikel-timianmørbrad, billede 4 Fennikel-timianmørbrad, billede 1 Fennikel-timianmørbrad, billede 2 Fennikel-timianmørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 svinemørbrader
 
10 dl.vand
1 dl.sukker
2 spsk.groft salt
3 spsk.fennikelfrø
8 kvistetimian
2 spsk.sorte peberkorn
1 appelsin usprøjtet
 


Opskrift:

Bland vand, sukker, groft salt, fennikelfrø, timiankviste og peberkorn. Skræl appelsinen med en kartoffelskræller og kom skallerne i denne blanding. Bring den i kog, fjern den fra varmen og lad den afkøle. Læg kødet i et glas- eller porcelænsfad, men ikke metal. Hæld marinaden over og lad kødet ligge heri i ca. 24 timer i køleskabet. Vend det en gang imellem.

Varm grillen op.
Tag kødet op og dup det tørt med køkkenrulle. Pensl risten og læg kødet ovenpå drypbakken og grill over indirekte varme. Si marinaden, smid væsken væk og smid krydderierne direkte på kullene. Luk grillen og grill ca. 1 time.

Lad kødet stå mindst 10 minutter før der skæres i det. Tilbered salaten imens.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 26463 gange,
og udskrevet 348 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik P.  -  2016-07-23 08:30:10
Jeg kan ikke helt forstå det skal have 1 time?!! Hvis man giver en mørbrad 20 max 25 min bliver den perfekt saftig