Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst italiano i kuglegrill

Kalkunbryst italiano i kuglegrill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.kalkunbryst
 
1 portioninjektionsmarinade
60 g.soltørrede tomater i olie
2 fedknust hvidløg
3 spsk.olivenolie
2-3 spsk.grøn oliventapenade eller pesto
10 tynde skiver parma eller seranoskinke
5-6 friske rosmarinkviste
 
 Injektionsmarinade
1 dlkogende vand
1 tsk.kyllingebouillon evt. granulat
3 spsk.smør
2 tsk.citronsaft
 


Opskrift:

Hak de soltørrede tomater og bland dem i en skål sammen med olivenolie og knust hvidløg. Fjern eventuel hinde på kalkunbrystet. Sprøjt injektionsmarinaden ind i kalkunbrystet, så den bliver jævnt fordelt (lad nålen side et øjeblik før du trækker den ud for at undgå udsivning).

Herefter smøres oliventapenaden eller pestoen på oversiden af kalkunbrystet og tomatblandingen fordeles ovenpå. De tynde skinkeskiver lægges i et jævnt lag rundt om hele kalkunbrystet. Kalkunbrystet snøres med madsnor, så skinkeskiverne ligger fast. Stik rosmarinkvistene ind under madsnoren. Placer det snørede kalkunbryst i en stegekurv.

Ved grillen.
Stegeholderen sættes på risten over indirekte varme i ca. 30-45 minutter, afhængig af størrelsen på kalkunbrystet.


Injektionsmarinade:
Smelt smør, opløs bouillon i kogende vand, hæld det sammen med smørret og tilsæt citronsaften. Marinaden skal anvendes mens den er varm, dvs. før smørret stivner.

Væsken suges op i sprøjten og skydes ind i bryst og lår på f.eks. en kalkun.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 24667 gange,
og udskrevet 998 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Det er da godt nok et stort kalkunbryst, dem jeg ser i supermarkederne vejer da kun omkring 1 kg ?


Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg kan virkelig anbefale denne opskrift. Jeg undlod det med injektionsmarinaden, men den blev alligevel dejlig saftig og mør