Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Svinemørbrad med puré af røget paprika, hvidløg og krydderurter

Svinemørbrad med puré af røget paprika, hvidløg og krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad HelUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 svinemørbrader hver på 350-450 g.
 
6 store fed hvidløg
1 tsk.salt
4 spsk.olivenolie
2 spsk.hakket frisk persille
1 spsk.hakket frisk oregano
1 tsk.hakket frisk rosmarin
1 tsk.hakket frisk timian
2 tørrede laurbærblade knuste
0.5 tsk.groftkværnet sort peber
2 spsk.røget paprika
 
 olie til pensling
 


Opskrift:

Dagen forinden stødes hvidløg og salt sammen i en morter, tilsæt olivenolie og stød videre, så det bliver til en næsten jævn pure. Hæld pureen over i en skål. Rør persille, oregano, rosmarin, timian, laurbærblade, peber og paprika i, så pureen bliver tyk.

Skær eventuelt fedt og den blanke hinde af svinemørbraderne. Skær med spidsen af en skarp kniv små snit overalt i mørbraderne. Gnid hvidløgs- og krydderurtepureen ind i mørbraderne. Læg dem på en stor tallerken, dæk med husholdningsfilm og lad dem marinere i køleskabet natten over. Lad dem stå i et døgn, hvis det kan lade sig gøre.

Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det har stuetemperatur når det skal steget. Grill mørbraderne over indirekte middel varme i 30-35 minutter, til de er gennemstegte. Vend dem en gang under stegningen. Lad kødet hvile i 10 minutter, før det skæres ud.

Skær mørbraderne i tynde skiver og server dem med sydlandsk kartoffelsalat og eventuelt med lidt romesco-sauce ved siden af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23004 gange,
og udskrevet 762 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu