Sursyltede friske chilipebre

Sursyltede friske chilipebre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.friske chili
5 dl.estragoneddike
5 dl.vand
300-400 g.sukker
4-6 spsk.vand
2 spsk.salt
10-15 skalotteløg
 
Opskrift:
Vask chilier og skær stilken af. Prik dem nogle gange med en gaffel, så syltelagen kan trænge ind. Eddike, vand, sukker og salt bringes i kog. Chilier og de pillede skalotteløg får et opkog heri, tages op og kommes i rene glas. Lagen koges op, skummes og hældes over chilierne. Glassene lukkes til. Trækker mindst 4 uger, inden indholdet anvendes.

Og selvfølgelig skal det have lidt atamon og måske skal der spares lidt på saltet !





karakterer:
Opskriften er vist 16640 gange,
og udskrevet 739 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-07 22:25:25
Der må være en fejl i opskriften. for det første er der al for meget lage og 2 gange vand passer nok ikke ! prøv med en der er rigtig men med lidt selvhjælp lykkedes allige vel.

  -   2007-11-13 13:18:23
hvorfor 2 gange vand