Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sursyltede friske chilipebre

Sursyltede friske chilipebre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.friske chili
5 dl.estragoneddike
5 dl.vand
300-400 g.sukker
4-6 spsk.vand
2 spsk.salt
10-15 skalotteløg
 


Opskrift:

Vask chilier og skær stilken af. Prik dem nogle gange med en gaffel, så syltelagen kan trænge ind. Eddike, vand, sukker og salt bringes i kog. Chilier og de pillede skalotteløg får et opkog heri, tages op og kommes i rene glas. Lagen koges op, skummes og hældes over chilierne. Glassene lukkes til. Trækker mindst 4 uger, inden indholdet anvendes.

Og selvfølgelig skal det have lidt atamon og måske skal der spares lidt på saltet !




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 13996 gange,
og udskrevet 685 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mie  -  2010-10-07 22:25:25
Der må være en fejl i opskriften. for det første er der al for meget lage og 2 gange vand passer nok ikke ! prøv med en der er rigtig men med lidt selvhjælp lykkedes allige vel.


lotte  -  2007-11-13 13:18:23
hvorfor 2 gange vand