Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havtornssaft

Havtornssaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
1 l.havtorn
300 g.sukker
 vand
 


Opskrift:

Pluk eller klip forsigtigt havtornen fra busken. Anvend handsker. Pres bærerne så at det bliver en mos. Moset kan sættes på flaske eller fryses ned.

Sukkeret pure tilsæt 300 g sukker og pasteuriser i 70 'C varme. Havtornspuren kan anvendes til gele, creme, saft m.m. Saft fås ved at man spæder pureen op med vand (1 del pure og 10 dele vand).







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 21937 gange,
og udskrevet 496 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mai-Britt   -  2013-09-17 18:50:24
Er opskriften oversat på computeren? Den er nærmest uforståelig!


Lisa Rodemund  -  2012-09-27 12:20:59
Havtorn stammer oprindelig fra Rusland og kaldes også for sibirisk annanas. Planten kaldes også for: Sandtorn, Strandpil,Sandtidsel, Ørkenbusk, Klitpil og Klintepil. (kilde Karolines Leksikon) Iflg. en kommentar fra en læser, også i karolines leksikon samme sted, stammer den oprindelig ikke fra Rusland, men fra Neapel.


  -  0000-00-00 00:00:00
Måske fordi der er mange torne på en havtorn :D


Harry Lund  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor skla der anvendes hansker??