Havtornssaft

Havtornssaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.havtorn
300 g.sukker
 vand
 
Opskrift:
Pluk eller klip forsigtigt havtornen fra busken. Anvend handsker.

Pres bærerne så at det bliver en mos. Moset kan sættes på flaske eller fryses ned.

Sukkeret pure tilsæt 300 g sukker og pasteuriser i 70 'C varme.

Havtornspuren kan anvendes til gele, creme, saft m.m. Saft fås ved at man spæder pureen op med vand (1 del pure og 10 dele vand).





karakterer:
Opskriften er vist 25221 gange,
og udskrevet 544 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-30 17:16:22
Opskriften er dårlig formuleret. Fremgangsmåden gir simpelthen ikke mening.

  -   2013-09-17 18:50:24
Er opskriften oversat på computeren? Den er nærmest uforståelig!

  -   2012-09-27 12:20:59
Havtorn stammer oprindelig fra Rusland og kaldes også for sibirisk annanas. Planten kaldes også for: Sandtorn, Strandpil,Sandtidsel, Ørkenbusk, Klitpil og Klintepil. (kilde Karolines Leksikon) Iflg. en kommentar fra en læser, også i karolines leksikon samme sted, stammer den oprindelig ikke fra Rusland, men fra Neapel.

  -   2005-01-01 01:01:01
Måske fordi der er mange torne på en havtorn :D

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor skla der anvendes hansker??