Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Havtorns-, rønnebær- og æblegele

Havtorns-, rønnebær- og æblegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :



Ingredienser:
1.5 l.rønnebær
1 l.syrlige æbler
5 dl.havtorn
7-8 dl.vand
9 dl.sukker pr l. saft
 
Opskrift:
Kog vandet op og læg frugten i. Kog i yderligger 10-15 minutter under låg. Mos med en gaffel indtil bærrene går itu. Hæld gennem et klæde og lad saften dryppe af i cirka 30 minutter. Mål saften og kog den op. Tilsæt sukker lidt efter lidt og rør til det er opløst. Kog kraftigt uden låg i ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen og lad den stå i 5 minutter. Fjern evt. hinde som er kommet. Øs geleen op i varme glas og luk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25819 gange,
og udskrevet 655 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annalise  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er havtorn