Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Figensauce

Figensauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

Ukendt oprindelseslandKilde : Randi Buchwald

Indsendt :





Ingredienser:
2 spsk.sukker
0.25 kopfrisk presset appelsin saft varmt.
0.5 kophakkede friske figner (nogle er jo mere rødlige end andre)
1 stjerne anis
2 hele sorte pebre korn
 


Opskrift:

Kog sukkeret i en tykbundet gryde på medium varme i tre minutter eller indtil sukkeret er fint brun. Tilsæt appelsin saften og få det i kog igen Tilsæt fignerne og de to sidste ingredienser. Kog det hele igen i tre minutter. Tag det af komfuret og si det gennem en fin si, pres godt på fignerne for at få så meget sukker/saft som muligt. Skulle det blive for tyk kan man altid tilsætte lidt varmt vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9816 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bhbu  -  0000-00-00 00:00:00
Har lavet den på mandarinersaft presset i hænderne og figner med hele kerner, havde ikke anis men det blev en skøn sauce med struktur til en billig "købeis"


uj  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg mener, den også kan anvendes til sauce til grillet andebryst. Man skal blot tilsætte lidt hønseboillion. Har fået det på den måde i Cassis i Provence.