Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Albondigas

Albondigas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Albondigas, billede 4 Albondigas, billede 1 Albondigas, billede 2 Albondigas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Hakket lam
100 g.Franskbrød
2 dl.mælk
1 Æg
1 fedHvidløg
0.25 tsk.stærk Chili stødt
 Persille
0.5 tsk.Spidskommen
0.25 tsk.Kanel
 salt
 peber
 
 Tomatsauce:
3 spsk.Olivenolie
1 ds.Flåede tomater
1 Løg
4 fedHvidløg
2 dl.vand
 Salt
 Peber
 Sukker
 
 Pynt:
 Persille
 


Opskrift:

Rør en fars af hakket lam, udblødt brødkrumme, æg, hvidløg, chili, persille, spidskommen og en anelse kanel. Form dem til små boller og rist dem. Server med en kraftig tomatsauce med masser af persille.

Tomatsauce:
Kog en meget koncentreret - men simpel - tomatsauce ind (flåede tomater, løg, hvidløg, lidt salt, peber og sukker).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (35 stemmer)

Opskriften er vist 105387 gange,
og udskrevet 1991 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-02-13 17:19:59
Det er noget der sætter Danske ganer på overarbejde OK


Victoria  -  2011-10-15 16:58:41
Jeg er selv spanier, og de rigtige albondigas bliver ikke lavet på den måde ;-P


Per  -  2010-12-05 12:34:34
Vi har nu afprøvet opskriften, og i den forbindelse har vi anført nogle mængder på opskriften, men det er jo kun vores version.


Fredda  -  2008-09-12 11:22:28
Jeg kunne tænke mig at der stod hvor meget af hver ingrediens der skulle i, for jeg kan ikke lave mad, og kan ikke selv finde ud af det...


S-Maria  -  2008-03-10 20:57:00
Jeg har prøvet både med lam og hk. kalv og flæsk og det smager rigtig godt begge dele. Men er helt pjattet med lam, så det foretrækker jeg at bruge.


Spanien- elskerne  -  2008-01-22 10:47:45
tapas er godt


Karl  -  0000-00-00 00:00:00
Carmen? Er du ikke fra Italien


Carmen  -  0000-00-00 00:00:00
Lam...? Jeg er fra Spanien og vi bruger kalve-flæsk til det...det var mærkeligt...