Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Albondigas

Albondigas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Albondigas, billede 4 Albondigas, billede 1 Albondigas, billede 2 Albondigas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Hakket lam
100 g.Franskbrød
2 dl.mælk
1 Æg
1 fedHvidløg
0.25 tsk.stærk Chili stødt
 Persille
0.5 tsk.Spidskommen
0.25 tsk.Kanel
 salt
 peber
 
 Tomatsauce:
3 spsk.Olivenolie
1 ds.Flåede tomater
1 Løg
4 fedHvidløg
2 dl.vand
 Salt
 Peber
 Sukker
 
 Pynt:
 Persille
 
Opskrift:
Rør en fars af hakket lam, udblødt brødkrumme, æg, hvidløg, chili, persille, spidskommen og en anelse kanel. Form dem til små boller og rist dem. Server med en kraftig tomatsauce med masser af persille.

Tomatsauce:
Kog en meget koncentreret - men simpel - tomatsauce ind (flåede tomater, løg, hvidløg, lidt salt, peber og sukker).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (35 stemmer)

Opskriften er vist 106446 gange,
og udskrevet 2006 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-02-13 17:19:59
Det er noget der sætter Danske ganer på overarbejde OK

Victoria  -  2011-10-15 16:58:41
Jeg er selv spanier, og de rigtige albondigas bliver ikke lavet på den måde ;-P

Per  -  2010-12-05 12:34:34
Vi har nu afprøvet opskriften, og i den forbindelse har vi anført nogle mængder på opskriften, men det er jo kun vores version.

Fredda  -  2008-09-12 11:22:28
Jeg kunne tænke mig at der stod hvor meget af hver ingrediens der skulle i, for jeg kan ikke lave mad, og kan ikke selv finde ud af det...

S-Maria  -  2008-03-10 20:57:00
Jeg har prøvet både med lam og hk. kalv og flæsk og det smager rigtig godt begge dele. Men er helt pjattet med lam, så det foretrækker jeg at bruge.

Spanien- elskerne  -  2008-01-22 10:47:45
tapas er godt

Karl  -  0000-00-00 00:00:00
Carmen? Er du ikke fra Italien

Carmen  -  0000-00-00 00:00:00
Lam...? Jeg er fra Spanien og vi bruger kalve-flæsk til det...det var mærkeligt...