Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun kartoffelsalat med tun og kapers

Lun kartoffelsalat med tun og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
 Kartofler
 Laurbærblade
 Chili
 Peberkorn
 Løg
 Hvidløg
 Kapers
 Pocheret tun
 Olivenolie
 Persille
 Peberfrugt
 


Opskrift:

Kartofler skrælles skæres i tern. Koges i 5 min. sammen med laurbærblade, chili og peberkorn. Lad den trække i vandet i 5-10 min. Blandes med lidt finhakket løg, hvidløg, kapers (og en del af lagen), pocheret tun (eller fra dåsen) og olivenolie. Smages til med salt/peber hakket persille. Pynt med strimler af grillet, flået peberfrugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19952 gange,
og udskrevet 679 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu