Halerne pilles og grilles/ristes kort. Herefter marineres de i en blendet hvidløgs/persille/chili/citron olivenolie. Serveres på ristede brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 62400 gange, og udskrevet 1572 gange.
Kommentarer
- 2013-01-17 16:38:41 Skal de serveres varme eller kolde?
Mads Dalby Hansen - 2012-07-22 09:54:20 Verdensklasse!! Grillede dem på weberen! Lad dem lige ligge lidt tid, så de bliver en anelse ristede paa den ene side før de vendes - så slipper de grillen bedre.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider