Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede, grillede jomfruhummerhaler

Marinerede, grillede jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Marinerede, grillede jomfruhummerhaler, billede 4 Marinerede, grillede jomfruhummerhaler, billede 1 Marinerede, grillede jomfruhummerhaler, billede 2 Marinerede, grillede jomfruhummerhaler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
16 Jomfruhummerhaler
 
2 fedHvidløg
1 bdt.Persille
2 cm.rød chilipeber
0.5 Citron
1 dl.Olivenolie
 salt
 peber
 
 Brød
 


Opskrift:

Halerne pilles og grilles/ristes kort. Herefter marineres de i en blendet hvidløgs/persille/chili/citron olivenolie. Serveres på ristede brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 58033 gange,
og udskrevet 1532 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-17 16:38:41
Skal de serveres varme eller kolde?


Mads Dalby Hansen  -  2012-07-22 09:54:20
Verdensklasse!! Grillede dem på weberen! Lad dem lige ligge lidt tid, så de bliver en anelse ristede paa den ene side før de vendes - så slipper de grillen bedre.