Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede svampe

Marinerede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Marinerede svampe, billede 4 Marinerede svampe, billede 1 Marinerede svampe, billede 2 Marinerede svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.tamari (sojasauce)
2 spsk.honning
2 spsk.citronsaft
200 g.markchampignon renset vægt
20 g.mandelflager
2 spsk.citronmelisse
 


Opskrift:

Bland tamari, honning og citronsaft i en gryde og bring det i kog.

Tilsæt champignonerne og lad saucen koge ind.

Tag champignonerne op og læg dem på et lille fad.

Drys mandelflager og finthakket citronmelisse over. De marinerede champignon kan med fordel laves i god tid.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (49 stemmer)

Opskriften er vist 56245 gange,
og udskrevet 2135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

CJ  -  2010-12-20 17:37:22
Skal de serveres varme eller kolde? I hvor god tid kan de laves, og i hvor lang tid skal de koge?