Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatbrød med serranoskinke

Tomatbrød med serranoskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Tomatbrød med serranoskinke, billede 4 Tomatbrød med serranoskinke, billede 1 Tomatbrød med serranoskinke, billede 2 Tomatbrød med serranoskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiverlandbrød
2 store meget modne tomater gerne bøftomater
4 spsk.olivenolie
 salt
 rigelig groftkværnet peber
4 skiverlufttørret skinke helst den spanske serranoskinke
 


Opskrift:

Skær tomaterne i halve og gnid indmaden af tomaterne på begge sider af brødskiverne. Dryp olivenolie over og drys med salt og peber.

Sæt skiverne i ovnen ca. 8 minutter ved 225 grader C. alm. ovn, til de er sprøde (på rist beklædt med bagepapir).

Rul skinkeskiverne sammen og læg dem oven på brødene. Server brødene som en del af tapas eller som forret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (82 stemmer)

Opskriften er vist 152884 gange,
og udskrevet 7155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-12-13 21:56:42
smager også super godt med et stykke mozerella ost på :)


Mig  -  2008-03-23 23:56:24
Nemt, hurtigt, billigt at lave - brødskiverne var bløde inden i og sprøde udepå. Man kan med fordel bruge rigligt med tomat.