Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tapasspid

Tapasspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Tapasspid, billede 4 Tapasspid, billede 1 Tapasspid, billede 2 Tapasspid, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Ansjosspid:
4 ansjoser
4 kapersbær
 gul peberfrugt
 
 Skinkespid:
2 skiverseranoskinke
4 små hele champignon fra glas
 
 Muslingespid:
4 grønskalsmuslinger
4 sorte oliven uden sten
 
 Agurkespid:
8 perleløg fra glas
 agurk
 


Opskrift:

Ansjosspid:
Ansjoser eller sardeller rullet ind i kapers og sat på små spid sammen med peberterninger.

Skinkespid:
Serranoskinke stukket på spid med marinerede champignoner.

Muslingespid:
Store kogte muslinger stukket på spid med sorte eller grønne oliven og dryppet med olivenolie.

Agurkespid:
Kogte marinerede skalotte- eller perleløg stukket på spid sammen med friske agurketerninger.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (568 stemmer)

Opskriften er vist 185987 gange,
og udskrevet 1967 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-09-19 21:27:26
Ser meget kedeligt ud - forstår ikke de gode stemmer..!!


Magnus  -  2011-12-07 14:00:57
Ser godt nok kedeligt ud, det er hverken spansk, og pindemadder er slet ikke det samme som tapas, der er noget du har misforstået der.


Lærke  -  2011-11-15 13:09:01
Det ser da lidt kedeligt ud...