Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ciabatabrød

Ciabatabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.gær
9 dl.lunkent vand
1000 g.hvedemel
250 g.durummel
1 spsk.salt
 
Opskrift:
Gæren opløses i vand. Durum og 3/4 af melet samt saltet røres i. Tilsæt ikke mere mel end at dejen virker glasagtig og føles klistret, men slipper fingrene. Det hele skal æltes med mikser eller lign. - i 10- 15 min. Hæld dejen ud på bageplade med meldrysset papir, den flyder selv ud og fylder hele pladen under hævningen. Drys durum over og dæk med et viskestykke. Hæver i 3-4 timer. Lad være med at røre det, stil det direkte i forvarmet ovn, og bag ved 220 grader varmluft i ca. 30 min. Sprøjt vand i ovnen lige inden bagning. Det giver en dampeffekt i ovnen. Brødet bliver ikke så højt, men fuld af lufthuller. Spises straks eller fryses i mindre stykker.

Tips:

Brødet kan fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 16369 gange,
og udskrevet 364 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

JFK  -  2015-07-21 15:04:07
Et godt brød som man ikke behøver at have fingrene i.