Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mokkais med romrosiner

Mokkais med romrosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æggeblommer
100 g.brun farin
1 spsk.vanillesukker
2 spsk.kakao
1 spsk.pulverkaffe
2.5 dl.piskefløde
3 dl.creme fraiche 38%
 
 Pynt:
50 g.mørk chokolade
1 knsp.kardemomme
2 spsk.smør
 
 Tilbehør:
100 g.rosiner
1 dl.rom
1-2 appelsiner
 


Opskrift:

Pisk æggeblommer, farin, vanille, kakao og kaffepulver godt. Pisk creme fraichen i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen. Pynt: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i en gryde sammen med kardemomme og smør. Hæld isblandingen i en rund form på ca. 1½ l. Dryp chokoladepynten over og træk en gaffel gennem isen, så den bliver marmoreret. Sæt isen i fryseren mindst 5 timer. Lad isen stå på køkkenbordet mindst 15 min., inden den vendes ud på et fad, så bliver den mere skærbar. Udblød rosinerne nogle timer i rommen. Skær skrællen af appelsinerne, så den hvide hinde følger med. Skær appelsinerne i så tynde skiver så muligt. Løsn isen langs formens kant og vend den ud på et fad. Pynt med rosiner og appelsinskiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6507 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu