Mokkais med romrosiner

Mokkais med romrosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æggeblommer
100 g.brun farin
1 spsk.vanillesukker
2 spsk.kakao
1 spsk.pulverkaffe
2.5 dl.piskefløde
3 dl.creme fraiche 38%
 
 Pynt:
50 g.mørk chokolade
1 knsp.kardemomme
2 spsk.smør
 
 Tilbehør:
100 g.rosiner
1 dl.rom
1-2 appelsiner
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer, farin, vanille, kakao og kaffepulver godt. Pisk creme fraichen i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen. Pynt: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i en gryde sammen med kardemomme og smør. Hæld isblandingen i en rund form på ca. 1½ l. Dryp chokoladepynten over og træk en gaffel gennem isen, så den bliver marmoreret. Sæt isen i fryseren mindst 5 timer. Lad isen stå på køkkenbordet mindst 15 min., inden den vendes ud på et fad, så bliver den mere skærbar. Udblød rosinerne nogle timer i rommen. Skær skrællen af appelsinerne, så den hvide hinde følger med. Skær appelsinerne i så tynde skiver så muligt. Løsn isen langs formens kant og vend den ud på et fad. Pynt med rosiner og appelsinskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 7783 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu