Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokosis med pernodbrombær

Kokosis med pernodbrombær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.kokosmel
5 dl.uhomogeniseret sødmælk
4 æggeblommer
1 dl.flormelis
2 blade husblas
2.5 dl.piskefløde
300 g.brombær
1 dl.sukker
1 dl.pernod
 


Opskrift:

Kokosmel og mælk koges igennem. Æggeblommer og flormelis piskes meget lysegult. Husblasen udblødes i koldt vand. Den varme kokosmælkeblanding piskes i æggesnapsen under omrøring, og det hele hældes tilbage i gryden. Varmes op til 70 grader, hvor cremen jævner, men ikke skiller. Gryden tages af varmen, og den udblødte husblas smeltes heri. Når massen er svagt lunken, piskes fløden stiv og vendes i cremen. Isen fryses minimum 3 timer. Brombærrene marineres i pernod i 1 time. Lidt af marinaden, sukker og ½ dl vand koges ind til sirup, og resten af brombærrene med pernod tilsættes. Gryden tages straks af varmen. Serveres lun/kold til kokosisen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6113 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pippi  -  2010-06-18 09:49:52
Har aldrig hørt om husblas i is - så kan den da vel ikke fryses - eller hvad?????