Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokosis II

Kokosis II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
5 dl.kokosmælk
125 g.sukker
0.25 tsk.salt
1 tsk.gelatinepulver
2.5 dl.piskefløde
1 letpisket æggehvide
 


Opskrift:

Kom kokosmælk, sukker og salt i en gryde. Drys gelatinepulveret ud over mælken og rør. Kog langsomt op under omrøring, til sukker og gelatinepulver er opløst. Når cremen begynder at koge, tages den øjeblikkeligt af blusset og stilles til afkøling. Rør piskefløde og den letpiskede æggehvide i cremen. Hæld cremen i en kageform og frys den. Når cremen er næsten stivfrossen, kommes den i store klumper i foodprocessoren, hvor den køres til en lind masse (en røremaskine eller elpisker kan også bruges). Kom iscremen over i en plastikboks og frys den igen, til den skal serveres. NB. Har man en ismaskine, er det naturligvis endnu nemmere at lave en fin, ensartet is!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12668 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen  -  2011-09-13 10:46:31
Skal fløden piskes før den blandes i?