Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Københavneris

Københavneris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
3 æggeblommer
4 spsk.sukker
2.5 dl.kaffefløde
1 spsk.flydende honning
1 tsk.vanillesukker
2.5 dl.piskefløde
50 g.hasselnøddekerner
50 g.valnøddekerner
50 g.chokolade
1 æggehvide
250 g.jordbær
 


Opskrift:

Pisk æggeblommerne med sukker. Kog kaffefløden op, rør den i æggene og hæld det hele tilbage i kasserollen. Varm op og pisk til cremen småkoger og er blevet tyk og jævn. Lad den ikke koge kraftigt. Tag cremen af varmen og rør honning og vanillesukker i. Stil den til køling. Pisk piskefløden stiv og vend den i cremen sammen med hakkede nøddekerner og grofthakket chokolade. Fyld cremen sammen med hakkede nøddekernerog grofthakket chokolade. Fyld cremen i en form, skyllet med koldt vand, og dæk med folie. Frys ca. 2 timer og vend pisket æggehvide i og halvdelen af jordbærene, som er skyllet, pillet og hakket groft. Dæk isen igen og frys den mindst 3 timer eller til næste dag. Dyp formen i varmt vand, læg et omvendt fad over og vend begge dele. Dekorer isen med friske jordbær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6780 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu