Istærte med varm sovs

Istærte med varm sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.chokolade- eller vaniljeis
1 pakkelagkagebunde
 evt.1-2 spsk. cognac
1 glasnutella nøddecreme eller caramelsovs på flaske
1 dl.hakkede valnøddekerner
 røde og grønne cocktailbær
 
Opskrift:
Sæt isen i køleskabet i ca 20 min, så den bliver blød. Læg den underste lagkagebund på et fad eller på dobbelt staniol. Fordel halvdelen af isen ovenpå, dæk med den mellemste bund, læg resten af isen over og dæk til sidst med den sidste bund. Tryk forsigtigt til så isen trænger ind i bundene og gør dem saftige. Pensl med cognac ovenpå, dæk med staniol og sæt istærten i fryseren i 2 timer. Varm nøddecremen eller caramelsovsen i en tykbundet kasserolle over svag varme. Tag tærten ud, læg den på et fad og hæld sovsen over. Pynt med valnødder og afdryppede cocktailbær lige inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 9180 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Børn skal kun have lidt hjælp til at "varme"