Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Istærte med varm sovs

Istærte med varm sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 l.chokolade- eller vanilleis
1 pakkelagkagebunde
 evt.1-2 spsk. cognac
1 glasnutella nøddecreme eller caramelsovs på flaske
1 dl.hakkede valnøddekerner
 røde og grønne cocktailbær
 


Opskrift:

Sæt isen i køleskabet i ca 20 min, så den bliver blød. Læg den underste lagkagebund på et fad eller på dobbelt staniol. Fordel halvdelen af isen ovenpå, dæk med den mellemste bund, læg resten af isen over og dæk til sidst med den sidste bund. Tryk forsigtigt til så isen trænger ind i bundene og gør dem saftige. Pensl med cognac ovenpå, dæk med staniol og sæt istærten i fryseren i 2 timer. Varm nøddecremen eller caramelsovsen i en tykbundet kasserolle over svag varme. Tag tærten ud, læg den på et fad og hæld sovsen over. Pynt med valnødder og afdryppede cocktailbær lige inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7412 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bager  -  0000-00-00 00:00:00
Børn skal kun have lidt hjælp til at "varme"