Isbombe monterosso

Isbombe monterosso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isbombe

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æggeblommer
1 dl.sukker
5 dl.piskefløde
4 æggehvider
1 pk.frosne jordbær eller ½ l friske
5 kiwifrugter
1 ds.ananasmos ca 300 g
1 kagebund
3 spsk.frugtsaft eller likør
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Pisk fløden og bland den i æggedejen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Mos jordbærrene. Skræl kiwifrugterne og mos frugtkødet. Lad ananasen dryppe af. Smag 1/3 af cremen til med jordbær, 1/3 med kiwi og 1/3 med ananas. Hæld cremen i hver sin skål og lad dem stå i fryseren itil isen er halvfrossen, ca 1½ time. Fugt kagebunden med frugtsaft eller likør og skær den i portionsstykker. Læg stykkerne med spidserne nedad i en skål med rund bund, 2-2½ l. Tryk dem lidt til, så de sidder fast på skålens sider. Bred jordbærisen i et lag ud over kagestykkerne og stil skålen i fryseren til isen føles fast. Tag skålen ud. Rør ananasisen lidt blød og bred den over jordbærisen. Stil skålen tilbage i fryseren. Tag skålen ud igen når ananasisen føles fast. Rør kiwiisen blød og fyld hullet i midten med den. Frys det hele i ca ½ time. Løsn kanten med en kniv og vend isbomben ud på et serveringsfad.





karakterer:
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv den, den er sQ go'

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv den