Ensaladilla de gambas

Ensaladilla de gambas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.kartofler
2-3 gulerødder
1 lille pose grønne bønner
1 lille pose grønne ærter
200-300 g.kogte pillede rejer
1 portionmayo og salt
 
Opskrift:
Set en gryde med vand og lidt salt til at varme op mens du skræller kartoflerne og gulerødderne. Sker kartoflerne i små firkanter og kom dem i gryden. Gør det samme med gulerødderne.

Mens de koger lav mayoen og smid vandet ud af doserne og rejerne. Når kartoflerne og gulerødderne er færdige skal de afkøles. Når de er blevet kolde, kom dem i en si og når de ikke dropper mere i en skål. Kom så rejerne, de grønne bønner, de grønne ærter og mayo ind til dem og rør det rundt. Kontroller salt og rør eventuelt lidt mere mayonnaise i, hvis nødvendigt.

Pyntes med hakkede hårdkogte æg eller med jomfruhummerhaler eller med finthakket persille. Man kan også lave en ring med fintsnittet icebergsalat omkring ensaladillaen.

Tips:

En lækker spansk kartoffelsalat med rejer





karakterer:
Opskriften er vist 28174 gange,
og udskrevet 635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu