Tiramisukage

Tiramisukage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone (Italiensk creme fraice)

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Tiramisukage, billede 4 Tiramisukage, billede 1 Tiramisukage, billede 2 Tiramisukage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
16 Savoiardi kiks (Ladyfingers)
1 dl.Marsala (italiensk sød vin) eller Cognac /Armanac
4 dl.stærk kaffe
3 æg
3 spsk.sukker
250 g.Mascarpone
2.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 Kakao
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne tykt med sukkeret og rør mascarpone i. Pisk æggehviderne stift og vend dem i cremen med bløde bevægelser.

Pisk fløden og vend også den i cremen.

Savoiarde kiksene dyppes i Marsalavin / Cognac og stærk kaffe i, hvorefter de lægges lagvis mellem cremen.

Lav kagen dagen før brug, og lad den stå og trække køligt.

Sigt kakao henover desserten lige før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 56621 gange,
og udskrevet 1840 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu