Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dejgaards frugtlagkage

Dejgaards frugtlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :




Ingredienser:
 Bunde:
3 æg
125 g.sukker
1 tsk.vand
50 g.hvedemel
60 g.kartoffelmel
0.5 tsk.hjortetaksalt
 
 Fyld:
 Jordbærmarmelade
4 bananer
2.5 dl.piskefløde
4 æbler
 
 Pynt:
2.5 dl.piskefløde
 Revet chokolade
 Frugt
 


Opskrift:

Bunde:
Pisk æg og sukker skummende. Bland forsigtigt vand, de to slage mel og hjortetaksalt i. Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme. Bag bundene ca 5 min ved 225°. Lad bundene blive kolde.

Fyld:
Smør jordbærmarmelade ud over to bunde. Skær bananerne i skiver. Pisk fløden til skum. Riv æblerne og bland dem i flødeskummet. Fordel bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene. Pynt: pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen. Pynt til slut med reven chokolade og frugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21812 gange,
og udskrevet 377 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

AFV  -  0000-00-00 00:00:00
Gode lagkagebunde