Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sataysauce

Sataysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 lille løg hakket
1 spsk.finthakket citrongræs
0.5 tsk.rejepasta
3 tørrede røde chilier (eller 1 tsk. chilipulver)
2 fedhvidløg
0.5 spidskommen stødt
0.5 tsk.koriander stødt
2 hakkede korianderrødder
2.5 dl.kokosmælk
1 tsk.olie
150 g.ristede knuste jordnødder
2 spsk.sukker
2 tsk.tamarindjuice
 salt
 
Opskrift:
Løg, citrongræs, rejepasta, chilier, hvidløg, spidskommen og koriander blendes med så meget kokosmælk, at det får en flydende konsistens.

Varm olien i en tykbundet gryde og steg blandingen under stadig omrøring, indtil den er let rosa. Tilsæt resten af kokosmælken under kraftig omrøring, og dæmp varmen til svag varme.

Kom de hakkede jordnødder i, og rør godt rundt så de fordeles i saucen. Tilsæt sukker, tamarindjuice og en anelse salt. Er saucen for tyk, fortyndes den med lidt kokosmælk. Er den for tynd koges den lind - men vær forsigtig for den brænder let på


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13271 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu