Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Okse-Soljanka suppe

Okse-Soljanka suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.bacon
6000 g.hakket oksekød
2 hvidløg
 fl.Soya
 salt
 peber
2000 g.løg
 
1 stort hvidkål
 
6 l.vand
1000 g.koncentreret tomatpúre (dåser)
10 ds.hakket tomat
1 flasketomatpure
 
2000 g.kartofler
2000 g.gulerødder
2000 g.porrer
 
1 creme fraiche
10 små potter persille
 
3000 g.hvedemel
3 pakkergær
1.5 l.rapsolie
30-40 små syrlige agurker (ca. 2.5 kg)
0.75 l.grønne oliven
12 æg
 


Opskrift:

Baconen skæres i små terninger. De stykker bacon, som der er ben i må ikke komme med. Bacon og hakket oksekød svitses/steges i et par støbejernsgryder, og der tilsættes hakket hvidløg, soya, salt og peber, - men sådan at alle kan spise det. De 2 kg. løg snittes og steges og kommer også op i gryden med oksekødet.

Hvidkålen hakkes og snittet i små stykker. Hvidkålen svitses/steges i en gryde i ca. 15 minutter. Når hvidkålen næsten er færdigsvitset, blandes hvidkålen med ca. 2 kg af dit stegte oksehakkekød med bacon, og det skal stå og småstege sammen. Dette hvidkål og hakket oksekød med bacon skal bruges til »indmad« i piroggerne.

Det er nok en god ide, at lave piroggerne og oksehakkekødet dagen før, da det er et større stykke arbejde, at lave 40 pirogger, - piroggerne kan du varme op dagen efter i en ovn, forinden de serveres.

Åbn dåserne med de hakkede tomater, og det koncentrerede tomatpure og tomatketchuppen og hæld det i 2 stk. 10 liters gryder. Bring det i kog - tilsæt ca. 3 liter vand i hver gryde. Læg det færdigstegte hakkekød med bacon i de 2 gryder - ligelig fordelt. Lad denne suppe komme op og koge.

Gulerødder og porrer skal være snittet i små skiver - kartoflerne skal snittes i mindre terninger. Gulerødder, porer og kartofler fordeles ligeligt i de 2 gryder, - og det bringes til kog i ca. 15 min. Grøntsagerne må ikke koge ud og blive bløde. Tilsæt hvidløg , krydderier. Men lav nu ikke suppen for tynd.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16761 gange,
og udskrevet 250 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeannie  -  2008-03-22 14:53:07
Er pirogge-dejen lavet af: 3 kg. mel 3 pakker gær 1 1/2 liter rapsolie 30-40 små syrlige agurker (ca. 2.5 kg) ca. 3/4 liter grønne oliven 12 æg eller hva?


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Ja den står til 30 personer, men man kan jo skale den ned til 4 pers.


randi  -  2006-12-09 15:40:40
tør ikke gå i gang,lyder som en KÆMPE portion