Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Soljanka - suppe: russisk fiskesuppe

Soljanka - suppe: russisk fiskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.frisk laks
0.5 flaskehvidvin
1 l.vand
3 grofthakkede skalotteløg
2 tomater
150 g.Karl Johan svampe
12 sorte oliven
3 spsk.kapers
1 løg
1 laurbærblad
1 lille saltagurk
1 citron saft heraf
2 dl.creme fraiche 38 %
2-3 citronskiver
0.5 dl.olie
 paprika
 


Opskrift:

Svits skalotter, tomatbåde og de istandgjorte svampe i et par spiseskefulde olie, krydret let med paprika, men ikke så længe, at det tager farve. Kog laksen mør i vand og hvidvin tilsat løg og laurbærblad. Den skal holdes omkring kogepunktet - væsken skal bare skælve - og er færdig på 10-15 minutter. Prøv om den er let at løsne fra rygbenet. Si fiskesuppen og kom den ned til skalotte/ tomat/svampe-blandingen. Tilsæt herefter oliven, kapers, salt-agurk skåret i terninger eller skiver, citronsaft og citronskiver og bind det hele sammen med creme fraiche. Lad det koge op. Befri laksen for ben, del den i mundrette stykker og kom dem på suppen. Server suppen varm og giv eventuelt frisk creme fraiche til. Serveres med flute




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12301 gange,
og udskrevet 189 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu