Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lasange italienne

Lasange italienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : farmand-jr

Indsendt :


Lasange italienne, billede 4 Lasange italienne, billede 1 Lasange italienne, billede 2 Lasange italienne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Lasagneplader, friske 1 pakke friske lasagneplader indeholder 200 gram.
   
  Kødsauce:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
0.5 tsk. Oregano, tørret
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1.5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Bechamelsauce:
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
0.5 tsk. Muskat
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Gratinering:
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Kødsauce:
Svits det hakkede løg gyldent i smør/margarine tilsæt det hakkede kød og svits det med tilsæt derefter krydderier bouillon og tomatpuré og lad det små snurre i ca. 10 minutter

Bechamelsauce:
Smelt smør/margarine i en gryde tilsæt derefter den kogende mælk lidt efter lidt kom krydderier revet ost og fløde i smag til med salt og hvid peber og lad det koge godt igennem.

Smør et ovnfast fad med smøg/margarine. Læg lasagne kødsovs og bechamelsauce lagvis i fadet det øverste lag skal være bechamelsauce. Drys med rasp og fordel smørklatter hist og pist.

Bagetid:
Ca. 35 til 40 min. ved 200 grader C. alm. ovn på risten midt i ovnen til den er gylden og varm.
Lad evt. flutes varme med i ovnen i de sidste 8 til 10 minutter.

Server evt. med tomatsalat.

Tips:

Forberedelsestid 20 til 25 minutter. Tørret lasagne plader kan anvendes. Følg anvisningen på pakken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (59 stemmer)

Opskriften er vist 87170 gange,
og udskrevet 2915 gange.


Energi:
KJ total 17918 (4266 kcal)
KJ pr. Pers. 4479 (1066 kcal)
Vægt ialt 2292 gram
Vægt pr. Pers. 573 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 781 KJ (186 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

frank b  -  2015-10-14 15:47:25
super mad til børnebørn og specielt når man er morfar og er alene og når mormor kommer så får man ros


Philip og Anne  -  2011-02-05 23:45:33
Vi droppede Bechamel sovsen og købte mornaysauce istedet også puttede vi 1 dåse hakkede tomater i og lidt ekstra krydderi i (tørret becilikum og hvidløg). og det blev meget godt kan kun anbefales at gøre sådan;) Alle vores gæster var vilde med den:)


Vest  -  2007-05-30 19:58:23
Genial opskrift... Thumbs Up


mulle  -  0000-00-00 00:00:00
flot fundet i Karolines køkken....


Nilas  -  0000-00-00 00:00:00
altså man laver bare en smørbolle af melet, god lasagne men hvidløg skal lige tilføges


mette  -  0000-00-00 00:00:00
*gryden skal tilbage på varmen


mette  -  0000-00-00 00:00:00
efter smøres er smeltet, skal gryden af varmen og melet tilsættes, og derefter følges opskiften som beskrevet


Annie  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte en købt bechamel sauce da jeg ikk gad lave den selv smager fint... kom dog også hvidløg i


Stephanie  -  0000-00-00 00:00:00
Ser vildt god ud. MEN anders har ret..


jimmy  -  0000-00-00 00:00:00
kedelig, smager ikke af noget


Anders  -  0000-00-00 00:00:00
Bechamel sovsen mangler instruktioner om hvornår melet skal i