Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Asparges med nem hollandaisesovs

Asparges med nem hollandaisesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.friske hvide asparges
 vand
 salt
 et ganske lille drys sukker
 


Opskrift:

Asparges skrælles oppe fra hovedet og nedefter med en skarp kniv, hvorefter det er nemmest at ”bundte” de rensede asparges, del dem i to bunker og sno en bomuldssnor omkring. Kommes i kogende vand tilsat lidt sukker og ca. 1 lille spskf. salt. Under låg koger aspargesene i ca. 15 min. alt efter tykkelse.

Aspargesene serveres meget velafdryppede på en serviet, evt. med citronbåde og hertil enten rørt smør eller en Nem hollandaise




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 42914 gange,
og udskrevet 515 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-05-20 18:53:46
Colette - 20-05-14 Hvor er opskriften på "nem hollandaisesovs"???


anne  -  2010-06-02 15:12:21
opskrift på nem hollandaise???


Maj-Britt  -  2009-12-10 18:46:36
hmmm.. Perfekt Let og enkelt.


Topper  -  2008-05-24 15:21:04
1. Når man bundter asparges bliver de miderste kogt mindre end de yderste. 2. 15 minutter er alt-alt for længe. Tykke asparges 5 min. maks. og tynde højest 3. Ellers er de helt slatne