Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Solbæris med hindbærskum

Solbæris med hindbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Ribsis:
500 g.ribs
0.5 appelsin saft heraf
0.5 citron saft heraf
100 g.flormelis
2.5 dl.piskefløde
 
 Solbæris:
400-500 g.solbær
100 g.flormelis
2.5 dl.piskefløde
 
 Sabayon:
250 g.hindbær
1.5 dl.halvtør hvidvin
100 g.sukker
 


Opskrift:

Fremgangsmåden er ens for begge slags is. Purér de ribbede bær sammen med frugtsaften, gnid pureen gennem en si og pisk den herefter sammen med flormelis. Pisk fløden stiv bland den med frugtpuré, frys blandingen. Server varm (eller lun)sabayon og friske bær til is Purér hindbærrene sammen med vin, gnid pureen gennem en si, rør den med sukker, lad den trække et par timer Rør æggeblommerne i, og pisk blandingen tyk over vandbad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9472 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

JR Roland  -  0000-00-00 00:00:00
Lige et spørgsmål: der står (lad den trække et par timer, rør æggeblommerne i) ??? der står ikke noget om æggeblommer under indgredienser