Solbæris med hindbærskum

Solbæris med hindbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Ribsis:
500 g.ribs
0.5 appelsin saft heraf
0.5 citron saft heraf
100 g.flormelis
2.5 dl.piskefløde
 
 Solbæris:
400-500 g.solbær
100 g.flormelis
2.5 dl.piskefløde
 
 Sabayon:
250 g.hindbær
1.5 dl.halvtør hvidvin
100 g.sukker
 
Opskrift:
Fremgangsmåden er ens for begge slags is. Purér de ribbede bær sammen med frugtsaften, gnid pureen gennem en si og pisk den herefter sammen med flormelis. Pisk fløden stiv bland den med frugtpuré, frys blandingen. Server varm (eller lun)sabayon og friske bær til is Purér hindbærrene sammen med vin, gnid pureen gennem en si, rør den med sukker, lad den trække et par timer Rør æggeblommerne i, og pisk blandingen tyk over vandbad.





karakterer:
Opskriften er vist 11023 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lige et spørgsmål: der står (lad den trække et par timer, rør æggeblommerne i) ??? der står ikke noget om æggeblommer under indgredienser