Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærpavlova

Hindbærpavlova, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.æggehvide
0.5 tsk.eddike
150 g.flormelis
125 g.rå marcipan
 
2.5 dl.piskefløde
500 g.hindbær
 


Opskrift:

Pisk æggehvider, eddike og halv-delen af sukkeret til stift skum. Vend resten af sukkeret i, og pisk videre, til det hele er stift igen.

Riv marcipanen i marengs-massen, og vend det hurtugt sammen. Læg ma-rengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir. Gå efter en diameter på 20-25 cm. Bag i 30-40 min. ved 150 grader, så den er sej og karamelagtig i midten. Sæt den til køling på en rist.

Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær. Slut af med et drys flormelis.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11663 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil  -  2010-07-08 15:46:30
Super kage - bliver mere frisk hvis man blander græsk yoghurt i flødeskummet. Hindbær kan med fordel erstattes af jordbær.