Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Limefromage

Limefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :




Ingredienser:
6 blade husblas
2 æg (brug pasteuriserede)
6 spsk.rørsukker
0.5 dl.limesaft
2-3 tsk.revet skal af lime
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Sæt husblasen i blød. Del æggene. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med rørsukkeret. Vask og riv limefrugterne. Det kan variere meget, hvor meget saft en lime indeholder, men der skal nok bruges 3-4 stk. Pres saften af frugterne. Rør skal og saft i æggeblandingen.

Pisk hvider og fløde hver for sig. Smelt husblasen i vandbad og lad den afkøle let, inden den vendes i æggemassen. Stil denne blanding koldt nogle minutter, inden både æggehvider og flødeskum forsigtigt vendes i. Hold ca. en dl flødeskum tilbage til pynt. Pynt evt. med citronmelisse eller pistacier. Stil den færdige limefromage køligt til den skal spises.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 23135 gange,
og udskrevet 523 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Else  -  2016-01-09 18:04:01
For meget husblas og for meget sukker.