Limefromage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Sæt husblasen i blød. Del æggene. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med rørsukkeret. Vask og riv limefrugterne. Det kan variere meget, hvor meget saft en lime indeholder, men der skal nok bruges 3-4 stk. Pres saften af frugterne. Rør skal og saft i æggeblandingen.
Pisk hvider og fløde hver for sig. Smelt husblasen i vandbad og lad den afkøle let, inden den vendes i æggemassen. Stil denne blanding koldt nogle minutter, inden både æggehvider og flødeskum forsigtigt vendes i. Hold ca. en dl flødeskum tilbage til pynt. Pynt evt. med citronmelisse eller pistacier. Stil den færdige limefromage køligt til den skal spises. |
|
Opskriften er vist 33691 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Else - 2016-01-09 18:04:01 For meget husblas og for meget sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne