Limefromage

Limefromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :

Ingredienser:
6 blade husblas
2 æg (brug pasteuriserede)
6 spsk.rørsukker
0.5 dl.limesaft
2-3 tsk.revet skal af lime
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Sæt husblasen i blød. Del æggene. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med rørsukkeret. Vask og riv limefrugterne. Det kan variere meget, hvor meget saft en lime indeholder, men der skal nok bruges 3-4 stk. Pres saften af frugterne. Rør skal og saft i æggeblandingen.

Pisk hvider og fløde hver for sig. Smelt husblasen i vandbad og lad den afkøle let, inden den vendes i æggemassen. Stil denne blanding koldt nogle minutter, inden både æggehvider og flødeskum forsigtigt vendes i. Hold ca. en dl flødeskum tilbage til pynt. Pynt evt. med citronmelisse eller pistacier. Stil den færdige limefromage køligt til den skal spises.


karakterer:
Opskriften er vist 29491 gange,
og udskrevet 582 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Else  -  2016-01-09 18:04:01
For meget husblas og for meget sukker.