Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Champignon ala creme

Champignon ala creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
375 g.rensede champignon
0.5 lille løg
1 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt.lidt portvin
 
Opskrift:
Champignon renses og kvartes. Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve. Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået. Tilsmages med salt og hvid stødt peber og evt. lidt portvin. Servere man den til “styk-retter” kan man si lidt af stegefedtet i cremen, for at tilpasse cremen smagen kødets smag.

Tips:

Kan serveres som garniture til forskellige styk stegeretter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (30 stemmer)

Opskriften er vist 30823 gange,
og udskrevet 862 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kenned  -  2011-01-03 19:58:56
Let og nemt. Ingen speciel smag - bare det det skal smage af.

  -  2010-04-18 18:29:08
lidt citronsaft kan også bringe svampesmagen frem

Tine  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og lækkert